Finansiella rapporter

Årsredovisningen är en skyldighet för ett privat företag från handelskammaren, varje BV måste utarbeta denna rapport årligen. I bokslutet anges ett företags ekonomiska situation för det senaste året. Många företagare har svårt att upprätta årsredovisningen korrekt.

Administratiekantoor G.M. Burgman kan hjälpa dig att upprätta din årsredovisning

Ring för kostnadsfri rådgivning

Delarna av ett årsredovisning

Årsredovisningen innehåller alla viktiga finansiella uppgifter för ett företag, detta inkluderar åtminstone balansräkningen, en årsredovisning och en förklaring av balansräkningen. Det är också möjligt att lägga till en revisionsberättelse och ett resultaträkningskonto.

Administrationskontoret G.M. Burgman kan hjälpa dig med att upprätta årsredovisningen. Vi förbereder data enligt kraven från handelskammaren. Om så önskas kan vi ge en personlig förklaring av dokumentet och delarna. Du uppfyller därför kraven på handelskammaren och får samtidigt inblick i de komponenter du rapporterar.

Hjälp med årsredovisningen

Behöver du hjälp med årsredovisningen för ditt företag? Administrationskontor G.M. Burgman hjälper dig gärna med förberedelserna och inlämningen. Detta kan göras på ditt kontor, administration, men du är också mycket välkommen på administrationskontoret i IJsselmuiden. Ring för en tid med +31 624 70 3020 eller mejl info@aangiftedoen.nu.