Skattedeklaration

Varje år måste varje privatperson, egenföretagare och företagare lämna in en skattedeklaration. De många regler, avdrag och olika rutor gör det till en komplicerad process. Genom att ringa in ett professionellt administrationskontor för att fylla i din självdeklaration är du säker på att du får ut det mesta av avkastningen.

Få ut det mesta av din skattedeklaration med hjälp av en erfaren revisor

För privatpersoner, frilansare och stora företag. Ring för ett kostnadsfritt introduktionsmöte:

Skattedeklarationen privat

Skattedeklarationen är ett svårt ögonblick för många individer. Ogenomskinliga skatteregler och avdrag gör det till ett mysterium varje år om du måste betala extra eller har rätt till återbetalning. Administrationskontor G.M Burgman kan hjälpa dig att få ut det mesta av din deklaration. Detta behöver inte göras under vanliga kontortider, utan kan också göras vid ditt köksbord på kvällen.

Skattedeklarationen företag

Om du är företagare måste du skicka in en självdeklaration. Denna skyldighet gäller även för egenföretagare. En egenföretagare utan personal måste ta hänsyn till egenföretagare eller nystartade avdrag och avskrivning av affärstillgångar i skattedeklarationen. Alla saker som du kanske inte är involverad i varje dag. Det är vettigt, för du föredrar att fokusera på din affärsverksamhet. Administrationskontor G.M. Burgman kan vara till nytta i det här fallet. Med mer än 30 års erfarenhet kan du vara säker på att du ordnar självdeklarationen korrekt. Du får ut det mesta av deklarationen och du kommer inte att ställas inför överraskningar.

Hjälp med skattedeklarationer

För hjälp med en skattedeklaration för en entreprenör eller privatperson, vänligen kontakta G.M. Burgman administrationskontor. Vi är verksamma i regionen Kampen, Zwolle och IJsselmuiden. För mer information eller för att bekanta dig, ring +31 62 470 3020 eller mejl info@aangiftedoen.nu.