Utstationering av bokförare

På grund av underbemanning på grund av sjukdom kan till exempel ditt företag tillfälligt ha brist på kvalificerad administrativ personal. Utstationeringen av en erfaren revisor av Administrationskontoret G.M. Burgman erbjuder en lösning. Den utstationerade revisorn har lång erfarenhet inom området och kan därför börja arbeta för ditt företag omedelbart.

Fördelarna med utstationering

Med ett utstationeringsavtal behöver du inte oroa dig för din skyldighet gentemot den anställda. Utstationeringen är alltid tillfällig och avslutas så snart din administrativa avdelning har tillräckligt med personal igen. På administrationskontoret G.M. Burgman kan du också välja ett kontrakt baserat på en fast timpris. Du betalar till exempel bara för de timmar som revisorn arbetar för ditt företag. Med en utstationerad revisor betalar du aldrig för mycket och du är inte engagerad i någonting.

Hyra en revisor direkt

Kontakta G.M. Burgmans administrationskontor för att omedelbart utstationera en revisor till ditt företag. Du kan nå oss på +31 62 470 3020 eller via e-post på info@aangiftedoen.nu.